Zerwoodin tarina

Olen Seppo Heikkinen ja pyöritän Lieksassa toimivaa Zerwood-nimistä yritystä. Minua on aina kiehtonut vanha aika ja mystiikkaa - siitä juontuu myös puukorujen teema. Itse koen omaksi voimaeläimekseni korpin ja onpa se käynyt välillä minua tervehtimässäkin. Olen myös perehtynyt jonkin verran reikihoidon maailmaan ja siinä päässyt näkemään ja tuntemaan energian mitä luonnossa ja meidän ympärillämme on.

Ammattini on konepuuseppä ja sitä työtä olen tehnyt n. 20 vuotta. Viime aikoina olen ajanut 10 vuotta metsäkoneita ja siinä työssä tuli ajatus oman yrityksen perustamisesta sekä paluu takaisin puuverstaalle. Minulla onkin jo vuosia ollut haaveena hankkia lasermerkkauslaitteet ja perustaa puualan yritys, niinpä hankin tarvittavia koneita ja aloitin toiminnan metsäkonetyön ohella. Olihan se vähän rankkaa välillä, kun päivät venyivät aika pitkiksi. Niinpä nyt vuoden 2022 alusta jätin konetyöt ja päätin alkaa kokopäiväisesti pyörittää Zerwoodin yritystoimintaa, joten tässä nyt ollaan. Verkkokauppaa on nyt kovasti rakennettu uuteen uskoon ja uusia tuotteita on kehitteillä puukorujen lisäksi, lisäilen sivustolle uutuuksia sitä mukaa kun niitä valmistuu.

Suuri kiitos myös Marika Pyyköselle joka on suunitellut Zerwoodin korumalliston.

Materiaaleista

Pukorut uon valmistettu kotimaisesta koivuvanerista, joka on erityisesti valmistettu laser-käyttöön. Vanerin valmistaja hankkii puun toimittajilta, jotka ovat sitoutuneet hankkimaan raaka-aineen niin, että luontoarvot on otettu huomioon puun hankinnassa. Korut leikkaamme omalla lasermerkkaus-laitteellamme, pintakäsittely ja kasaus tehdään käsityönä omalla verstaalla Pohjois-Karjalassa Lieksassa.

Terveisin
Seppo Heikkinen
Zerwood