Toimitusehdot

https://www.zerwood.fi/toimitusehdotToimitusehdot

Yleistä

zerwood.fi on Zer Woodin ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Zer Wood (y-tunnus: 1530250-3, Kainuuntie 50, 81700 Lieksa,  040 8400019). Zer Wood pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Voit maksaa ostokset eri pankkien tunnuksilla, tilisiirrolla tai kännykkämaksamisella.
Checkout -palvelun maksuehdot.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Posti Oy:n kuljetuspalvelut.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Noutamatta jätetyn tilauksen toimitus- ja palautuskuluja ei palauteta asiakkaalle.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, kuten nimineulat, ovikyltit, lemmikkilaatat ja muut tuotteet mihin tulee asiakkaan teksti, logo tai kuva.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Zer Wood

Kainuuntie 50, 81700 Lieksa

zer@zer.fi

040 8400019